Det grønne område omkring boligerne er kendetegnet ved sit faldende landskab. Derfor tilpasses den moderne arkitektur terrænets fald med bygninger i forskellige etager, og byggeriet får en overordnet struktur, der indgår naturligt i den smukke, landskabelige fortælling.

Som et arkitektonisk bagtæppe for grøn iscenesættelse, åbner boligerne sig mod det enestående parklandskab. Her kan du nyde naturen, mens du befinder dig midt i byens centrum.

enestående parklandskab

Boligtype A

En forkærlighed for dagslys og indeklima

Udover Munkesøhuses miljøvenlige certificering som svanemærket byggeri, har arkitekterne arbejdet med at skabe åbne leverum, der sikrer optimalt dagslys gennem store vinduespartier. Køkken og bad vælges i en lys og moderne designlinje, som matcher de gennemgående stilrene overflader.

Et sundt indeklima er altafgørende for det liv, som skal leves i boligerne, og derfor er valget af kemikaliefri materialer og byggeprodukter foregået under grundig kontrol af Svanemærket.

Boligtype E

Munkesøhuse er svanemærket

Det kendte, nordiske Svanemærke er din garanti for en sund bolig. Svanemærket stiller skrappe krav gennem byggeriets opførelse. Dette gælder alt fra energiforbrug og materialer, til indeklima, fugtsikring og ventilation.

Du kender allerede mærket fra dine sæber, vaskemiddel og tøj, men hvorfor ikke også sørge for, at det hjem du bor i, har samme høje kvalitet og mærkning som dine dagligvarer.

Boligtype B

MUNKESØHUSE • MUNKESØHUSE • MUNKESØHUSE • MUNKESØHUSE

Arkitektur der
følger landskabet

Ses vi til Åbent Hus?