Boligtype A

En stilren køkkenoplevelse
fra HTH

Køkkenet er holdt i et moderne, stilrent design med hvide kvalitetsskabe fra HTH og grebsfrie låger. Der er skabt godt med skabsplads og flere overskabe med spots, der giver et godt arbejdslys, når du skal kokkerere.

Køkkenet indeholder desuden en integreret opvaskemaskine, indbygningsovn, emhætte, induktionskogeplade og køleskab med fryser.

Boligtype D

egen grøn udezone

Boligtype D

Nyd udsigten til alt det grønne

Fra boligens leverum, det rummelige køkken-alrum og stue, får du via de store terrassedøre udgang til din egen grønne udezone på altan eller terrasse. Det store dørparti sørger både for at sende masser af dagslys ind i din bolig, men giver også følelsen af et ekstra rum i boligen, når du hele sommerhalvåret kan lade dørene stå åbne mod de grønne omgivelser.

Det er her, at du skal tænde grillen på en lun sommeraften, eller nyde kaffen søndag morgen.

Boligtype E

stilrent design

Boligtype B

Badeværelse med gulvvarme

Boligens lyse design spiller smukt sammen med det lækre badeværelse med gulvvarme og lyse materialer. Få plads til håndklæder og alt dit nips i det rummelige vaskeskab fra HTH. Armaturet er fra Grohe, og over vasken hænger et stort spejl. Badeværelset indeholder også bruseniche og vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler.

Boligtype A

Soveværelse med skabsplads

Lejeboligerne i Munkesøhuse indeholder, afhængig af boligtype, et eller flere gode værelser med gulvvarme og lyse vinduespartier, der giver et godt lysindfald. Soveværelset er lige til at flytte ind i med sine integrerede garderobeskabe, du straks kan lægge tøjet på plads i.

Boligtype D

lige til at flytte ind i

Ses vi til Åbent Hus?