Vil du have friheden, luften og lyset øverst i ejendommen, eller foretrækker du den nemme udgang til det grønne miljø i stueplan?

Flot udsigt over den grønne bypark med de gamle træer

Det hældende landskab giver en unik mulighed for at skabe boliger med et fantastisk kig mod byens gamle træer, historiske bygninger, byens røde tage og vandet i horisonten.

Munkesøhuse ligger højt løftet med en orientering ned mod Kaalund Kloster og Kalundborg Gymnasium. Alle beboere vil opleve følelsen af at være tæt på naturen med ugeneret udsigt til en åben, grøn bypark.

tæt på naturen

Store visioner for midtbyen

Kalundborg bliver i disse år forvandlet til en sammenhængende by med mange sociale mødesteder og rekreative opholdszoner for byens borgere. Munkesøhuse er en del af byens store visioner, og fungerer som et centralt midtpunkt, hvor byen møder naturen i den åbne park.

Munkesøhuse ligger godt placeret midt i et rekreativt nærområde med park, atletik faciliteter, legeplads og trygge gangstier. Mod nord ligger Boligselskabet Munkesøparken, og mod syd finder du Kalundborg Gymnasium, skaterpark, svømmehal, Kaalund Kloster og den gamle, charmerende bydel Højbyen, der omkranser Vor Frue Kirke.

Ny motorvej
til Kalundborg

Den kommende motorvej skaber en hurtig rute mellem Kalundborg og København, og gør Kalundborg til et attraktivt erhvervsområde i Danmark. Denne nye, stærke infrastruktur vil skabe flere arbejdspladser i byen, og med den nye tilstrømning stiger behovet for flere boliger.

De meget store erhverv ser også mulighederne og rykker mod Kalundborg. Dette ses allerede i de begyndende visioner og udviklingen af havneområdet.

Det bliver spændende at følge den gamle bys rejse mod at blive et pulserende erhvervsknudepunkt.

En smuk,
gammel nabo

Tæt ved Munkesøhuse ligger den lange, gule bygning Kaalund Kloster fra 1751. Med sin kendetegnende gule farve og sit lange, røde tag, bliver Kaalund Kloster en stemningsfuld nabo og en smuk, historisk kulisse i Munkesøhuses grønne park.

Udsigt til
kirkens spir

Fra Munkesøhuse får du frit udsyn over parkens høje, gamle trætoppe og et flot kig til de fem spidse spir på Vor Frue Kirke i den gamle, brostensbelagte bydel.

Nyder du en gåtur ned gennem parken, kan du lægge vejen forbi den karakteristiske kirkebygning, opført af Esbern Snare helt tilbage i 1170.

byen møder naturen

Ses vi til Åbent Hus?